Автор
Ива Петрова

Кой заряза Алекс Богданска сама на летището

Може да се случи на всеки, дори на красивата Алекс Богданска. Красавицата, която често пътува по света, заради работните си ангажименти като модел, била зарязана съвсем сама на чуждо и непознато летище. 

View post on Instagram
 

Случката била толкова инфарктна, че Алекс буквално изпаднала в нервен срив, пише blitz.bg. 

Пътуването на Богданска било до Загреб и било планувано за целия екип на "Армани". Всички трябвало да хванат самолет до Мюнхен, а оттам да се прекачат в самолет до София. Първият самолет закъснял с 1 час, което автоматично направило прекачването на другия самолет доста трудно. Но не и невъзможно...

Богданска се оказала единствената от групата без ръчен багаж, затова и предложила да изтича до гейта, за да помоли да изчакат останалата част от групата. След като го направила обаче, видяла, че той е празен и ужасена осъзнала, че групата ѝ е изпуснала самолета. Секунди по-късно осъзнава и това, че всъщност е объркала 14 и 40 гейт. Този един момент на невнимание коствало 4-часово висене съвсем сама на летището в Мюнхен. Останалите успели да се качат в правилния самолет, а родният модел признава, че е била на косъм от това да избухне в нервен плач на международното летище.