Автор
Ива Петрова

Бившият на Златка иска деца от филипинка

"Сигурен съм на 100%, че връзката на Златка и Благо е започнала още докато тя е била с мен. Това е кофтито."

Тези думи изрече бившият на русата изкусителка - Георги Валентинов. Признанията той направи в подкаст, който бързо се разпространява в интернет. Не е тайна, че Валентинов предложи брак на Златка на сцената на шоуто "Като две капки вода". До сватба обаче така и не се стигна, тъй като скоро след това звездната двойка се раздели. Не след дълго пък Райкова се хвърли в обятията на Джизъса.

View post on Instagram
 

"Аз съм човекът, който се раздели със Златка. Аз казах край. След месец ми се обади приятел и ми каза, че ги е видял да тренират заедно във фитнеса на "Царско село", открехваоще повече завесата към личната драма с бившата си изгора Валентинов.

Именно заради кражбата на силиконката ММА боецът и Благо, с когото бяха много близки, прекратиха приятелството си. И така до началото на тази година, когато изненадващо двамата се озоваха в "Сървайвър". 

На самотния остров старите другари се прегърнаха и си простиха. Валентинов признава, че е разочарован от жените в България заради натрупаните любовни разочарования. Затова вече планира да замине за другия край на света.

View post on Instagram
 

"Имам приятел, който кара круизен кораб на Филипините. Все ми казва: "Абе, Жорка, що не дойдеш тук да си вземеш една жена. Стига се мъчи!". Жените там всячески искат да излязат от Филипините, да отиват в друга държава". И мисля да ида. Да си харесам някоя. Да ми роди деца – 2-3, и така", споделя Валентинов, цитиран от "България днес".