Автор
Ива Петрова

Ивайло Цветков се извинил на Мария Игнатова след ареста

Ивайло Цветков се извини публично за пореден път, след като миналата седмица беше уловен от полицаи да шофира в нетрезво състояние с над 2 промила алкохол. 

Припомняме, че заради това му нарушение журналистът и публицист бе задържан от униформените, а книжката му бе конфискувана.

View post on Instagram
 

"Просто направих грешка, лоша преценка, бих казал. Познавам законите много добре, дори като юрист. Не бива да има такова нещо като "късо разстояние" и "ей го къде е." Просто не се прави така. 

Както и досега съм бил изряден пред закона, така възнамерявам да бъда и занапред", заяви Нойзи в предаването "Господари на ефира", след като репортер му връчи антинаградата "Златен скункс". 

View post on Instagram
 

Цветков потвърди, че книжката му е била конфискувана, но отказа да даде повече подробности по случая, тъй като "има още неща, които трябва да се доизясняват". 

Той призна обаче, че във вечерта на задържането си е направил лоша преценка и "срив на здравия разум", но и че си е взел поука. Цветков акцентира върху това, че съпругата му Мария Игнатова по никакъв начин няма нищо общо със случилото се.

Ивайло Цветков с първи думи след ареста за шофиране в нетрезво състояние
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ивайло Цветков с първи думи след ареста за шофиране в нетрезво състояние

Автор Ива Петрова

"Мария няма нищо общо. Тя си спеше вкъщи, както трябваше и аз да направя. И сега тя е в позицията на човек, който страда незаслужено. Тя е един от хората, които разочаровах и ѝ поднесох извинения", заяви журналистът.

Ивайло Цветков отново призова, че нито той, нито който и да било друг няма прадо да сяда пил зад волана.

View post on Instagram