Автор
Ива Петрова

Деси Цонева сравни Галена с Ким Кардашиян

Красивата наследничка на един от най-обичаните родни тв водещи реши да направи обзор на обстановката. След като коментира падналия сняг и романтиката на това всички съседи да се съберат да почистват пред жилищата си, Деси стига и по-далеч.

"Отваряйки един от клюкарските американски сайтове, които следя, за пореден път попаднах на ужасно много новини за Ким Кардашиян. Дъщерята на Ким нарисува прекрасни залези, Ким все още носи дрехи, избирани от бившия, Ким се облича по-зле, откакто не е с Кание Уест, Ким пусна меки, секси зимни дрешки, Ким това, Ким онова! Факт е, че каквото и да направи става новина. Та си мислих, коя е най-голямата ни звезда, българската Кардашиян?", пише Цонева в "Телеграф".

View post on Instagram
 

А сравнението, което прави след това, буквално стряска. "Определено една от най-стилните и обсъжданите е Галена. Дълго време медии и различни сайтове обсъждаха нейната прекалена слабост, припадъците и естетическите промени, последната новина е, че за пореден път са развалили отношенията с Преслава, заради новата ѝ песен с Меди. Явно Галена си пази ревностно дуетната половинка и това е предизвикало нагорещените отношения. Същевременно красавицата засне уникална фотосесия за топ български бранд и да ви кажа честно, мисля, че задмина по блясък и задокеанската дива Ким."

Ей, аз обаче не знам сега това сравнение за кого е плюс - за Галена или за Ким. Щото Галена със сигурност е чувала за Кардашиян, но дали Ким има представа, че някъде тук на Балканите живее Галена? 

View post on Instagram
 

Последното откровение на Деси е посветено на предстоящите празници и цените на кувертите, които всички знаем надминават първоначалната вноска за тристайна панелка в столицата. Цонева е решила въпроса доста драстично... "Не знам за вас, ама аз лично тази нова година мисля да си остана вкъщи. Ще направя баницата с най-безумните късмети и ще гледам някоя новогодишна програма. Колко му, е светът няма да свърши ако в 12 не танцуваме сериозно подпийнали на Дико Илиевото хоро... А спестените пари от празника ще запазя за ски почивка. Явно с годините ставам по-прагматична… или… Надали!", пише Деси. Ами да видим дали наистина ще стане така. Ще следим Инстаграма - и на Ким, и на Галена, и на Деси.