Автор
Ива Петрова

Не ѝ върви с мъжете: Мария - фолкпевицата, която все удря на камък в любовта

Фолкпевицата Мария се оказа карък номер едно в гилдията по отношение на мъжете в живота ѝ.

Гласовитото миньонче все удря на камък при избора си на партньор. Затова и няма да е изненада, ако скоро към двата си развода досега, 41-годишната чалга звезда прибави още един. 

View post on Instagram
 

От Hotarena.net припомнят кои са били мъжете в живота на изпълнителката до този момент. Първият ѝ съпруг - Димитър Андонов, известен като син на бивш зам.-кмет на Благоевград, е и баща на единственото ѝ дете - дъщеря ѝ Марая. 

С Димитър певицата сключва брак през 2006 г. В началото всичко изглежда "цветя и рози", но не след дълго двамата се разделят, посочвайки за това баналната причина "несходство в характерите".

View post on Instagram
 

По-късно сърцето на фолкфурията попада в плен на друг още по-заможен бизнесмен - милиардерския наследник Християн Гущеров.

Но тази връзка не продължава много дълго. Само след пет години Мария и сина на Добромир Гущеров се развеждат. През всичкото това време певицата не спира да се хвали с луксозния си живот, скъпите коли, последните колекции на световни дизайнери и почивките до екзотични дестинации. 

View post on Instagram
 

От изданието припомнят, че именно Гущеров плаща и скъпото образование на дъщеря ѝ Марая. И така до момента, в който Християн изневиделица поиска развод, а певицата остана без пукнат грош.

"Аз съм си продала бижутата, апартамента ми на кредит, нямах кола, нямах една стотинка, като се разделих с Християн. Чудех се как ще плащам училището на дъщеря си", жалваше се тогава Мария. 

View post on Instagram
 

Драмите с третия мъж на изпълнителката - Мирослав Соколов, започват още преди двамата да си казажат заветното "Да" пред олтара. Два месеца преди сватбата им, която бе през декември 2021 г., избраникът на Мара насочва пистолет към главата на певицата. 

Крамолите в двойката зачестяват толкова много, че кавгите им дори излизат извън стените на дома и стават публично достояние, издават близки до двойката. Самата Мария признава веднъж, че в изблик на ярост също е блъскала по съпруга си.

Певицата Мария призна за най-голямата си грешка
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Певицата Мария призна за най-голямата си грешка

Автор Ива Петрова

Припомняме, че и началото на тази година беше белязано със сериозен скандал, по време на който изпълнителката бе брутално нападната от любимия си. Според слуховете в медиите той отново ѝ бил насочил пистолет в главата. След обвиненията, че е станала жертва на домашно насилие, бе разпространена и новината, че певицата иска да се развежда с Миро. Но след известно време стана ясно, че фолкдивата си е оттеглила молбата и се върна при бизнесмена. 

Самата Мария отказа коментар по темата, но смени фамилията си с моминската си. Изтри и всичките общи снимки с Миро. Какво е разковничето за проблемите между двамата обаче, засега все още не е ясно. А дали скоро двойката ще сложи край на връзката си, предстои да разберем.

View post on Instagram