Автор
Ива Петрова

Ето кой застава на мястото на Цитиридис

От bTV обявиха кое ще е новото им предаване, което ще бъде на мястото на "Шоуто на Николаос Цитиридис".

И това ще бъде забавния формат "Кой да знае?" (Who knew?) на британската мултинационална компания за телевизионно производство и разпространение Fremantle, чиито права за излъчване телевизията вече може да се похвали, че е придобила. С тази стъпка медията разширява портфолиото си от развлекателни предавания, които съчетават в себе си забавление и знания и събират пред екрана цялото семейство.

Шоуто ще се излъчва в делничните дни в праймтайма, което потвърждава, че ще запълни ефирното време на Николаос Цитиридис, който ще се сбогува със зрителите официално този петък. "Кой да знае?" е делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в прайм-тайма на bTV. 

То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран. 

След 4 години на екран, шоуто на Цитиридис слиза от ефир
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

След 4 години на екран, шоуто на Цитиридис слиза от ефир

Автор Ева Григорова

В новото предаване зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави. 

В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани – комедийни актьори.