Автор
Ева Григорова

3 готини начина да разнообразиш зимния си стил на обличане

Това, че вече е зима не означава, че трябва да се отказваме от това да изразяваме стила си и своята индивидуалност в обличането си. Напротив, студените месеци са перфектният повод да изразим креативността си чрез разнообразни комбинации и аксесоари. Независимо дали предпочитате спортно-елегантен, градси-шик или класическия стил, възможностите да изразите себе си по уникален начин и през студените месеци са безброй. В следващите редове ще ви дадем няколко примера за това как да разнообразите зимния си стил, фокусирайки се върху различни цветове, комбинации и аксесоари и ще ви споделим повече за любимите ни обувки през зимата - апреските!

1. Експериментирайте с цветове и текстури

Ярки цветове: Подберете облекло в неочаквани, ярки цветове. Например, червено, синьо или зелено могат да добавят приятни акценти към зимния ви гардероб.

Текстилни комбинации: Съчетайте различни текстури и материи. Смесването на тежки платове, като вълна и велур, с леки и блестящи материи, може да създаде интересен контраст.

2. Съчетайте няколко различни стила

Не се страхувайте да смесвате и съчетавате различни елементи от различни стилове, за да създадете своя уникален зимен стил. Например носете пуловери с кожени якета, плетива с дънки или поли със стилни жилетки. В по-лежерните дни добавете спортни елементи към зимния си стил. Например, комбинирайте топли планински обувки с ежедневните си аутфитис марката North Face: https://modivo.bg/c/modivo/marka:the_north_face

3. Добави поне един чифт апрески към зимния си гардероб

Апреските са не само функционални за зимните условия, но и са важен аксесоар, който може да направи зимния ви стил на обличане наистина неповторим. Както маратонките, те могат да станат удобно и топло допълнение към всяка ваша визия, носете ги с дънки, поли или дълги рокли. Ако сте по-смели, можете да подберете апрески в ярки цветове, които също биха могли да се съчетаят неповторимо с различни аутфити. 

Може да откриете супер свежи идеи за апрески на MODIVO

Не се притеснявайте да изразите своята индивидуалност и креативност дори в студените месеци, защото стилът е вечен, независимо от условията, в които сме поставени. 

(в материала има продуктово позициониране)