Автор
Антония Михайлова

Изкуственият интелект показа как изглежда най-красивия мъж на света

През последните години изкуственият интелект преминава през невероятно развитие, каквото досега познавахме единствено от фантастичните романи и филми. 

Днес той вече може да пише текстове, да рисува портрети и удивителни пейзажи, да разказва вицове и приказки, да твори поезия и дори музика, да прави и редица други неща, които доскоро бяха обект на творение само на човешкия ум. 

В този контекст на мисли редакторите на WDay.ru се допитаха до изкуствения интелект Kandinsky 2.1 от Sberbank, обсебени от любопитството как може да изглежда съвършеният мъж през неговите очи.

Kandinsky 2.1 от Sberbank е аналог на популярния алгоритъм Midjourney. Ето какъв отговор на въпроса даде той. Резултатът е наистина впечатляващ! 

Тъмни и плътни вежди, къдрава тъмнокестенява коса, ясно изразен овал на лицето, остри скули и дълбоки сиви очи - всичко това е безупречно съчетано в лика на този брутално красив мъж.

Апропо, преди броени дни Изкуственият интелек вече успя да ни изненада, като ни показа най-красивата жена в света. Как изглежда тя, можете да видите ТУК

Изкуственият интелект показа как изглежда най-красивата жена в света
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Изкуственият интелект показа как изглежда най-красивата жена в света

Автор Антония Михайлова