Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Днес не отговаряйте на агресията с агресия, ще утежните кармата си

Това е ден за изпитание на душата за сдържаност и позитивно отношение. Не отговаряйте днес на агресията с агресия, ще утежните кармата си.

Овен – Почивните дни са белязани от романтика и добро забавление. В неделя обаче, вместо да почивате, ще ви се наложи да извършвате ремонти, свързани с дома ви. Бъдете готови да направите добър план и да се придържате към него! Само така ще можете да свършите работата и да ви остане време за себе си.

Телец – Възможни са незначителни недоразумения и разногласия с човек, който означава нещо за вас, най-вероятно това е член на семейството или близък приятел. Обърнете внимание на здравословното състояние.

Близнаци – Този уикенд ви очакват много положителни изненади. Ще осъзнаете себе си във всеки един смисъл, както своите достойнства, така и недостатъците си, но ще приемете себе си, защото знаете, че никой не е съвършен.

Рак – На преден план ще бъде работата ви и довършването на започнати задачи, после всичко останало. Въпреки че звучи скучно, всичко, което правите, ще ви е от полза. Не давайте повече от вас, отколкото е необходимо, но също си починете и се отдайте на себе си.

Лъв – Възможен спад на енергията, но през уикенда настроението ви ще бъде приповдигнато от приятели или любим човек. Очакват ви шепа хубави моменти със семейството. Останете си вкъщи или организирайте събиране.

Дева – Внезапна промяна в ситуацията ви оставя неподготвени и нерешителни, когато трябва да направите някои последни ходове. Възможно е да претегляте някои решения, но също и да ви липсва решителност и самоинициатива.

Везни – Днес ви се отдава шанс да постигнете важни семейни цели, а ако сте семейни, бихте могли да разрешите и други важни въпроси. Партньорът изисква вашето време и отдаденост, така че би било добре да му се посветите.

Скорпион – Здравословното състояние е задоволително, а излишната енергия, която усещате, е най-добре да изразходвате във физическа активност. Ако смятате да впечатлите някого, направете го по най-спонтанния и галантен начин.

Стрелец – Избягвайте важни решения днес и отделете повече време за себе си. В любовта можете значително да подобрите положението си, ако се отървете от остарелите си навици и вярвания. Ако сте във връзка, проявете разбиране към партньора си. Ако сте необвързани, бъдете по-гъвкави.

Козирог – Ще сте слепи за някои важни неща, които другите ви представят, но сте толкова самоуверени и вярвате, че сте прави, че това няма абсолютно никакво значение за вас. По-късно, ще видите, че сте сгрешили, но няма да искате да го признаете пред никого.

Водолей – В края на седмицата се насочете към социалния си живот. Не пропускайте да прекарвате време с приятелите си. Може да се наложи да пазарувате. Опитайте се да се организирате максимално, за да избегнете неочаквани разходи.

Риби – Очаква ви прилив на положителна енергия и оптимизъм. Това състояние ще продължи през целия уикенд. Всички около вас ще забележат въодушевлението ви. Портите, на които почукате, ще се отворят веднага, но само ако знаете как да почукате правилно.