Автор
Мира Маринова

Скъпи Раци, картите Таро ви предричат емоционален и пълен с изненади декември

През този месец ще манифестирате нещо, за което дълго копнеете, и то ще започне да се проявява. Стъпка по стъпка, с внимание и старание, вашите усилия ще започнат да дават плодове. 

Разчитайте на подкрепа и сътрудничество и нещата ще започнат да се случват по-бързо, отколкото сте очаквали. През декември ще положите солидна основа за ползотворен и осезаем успех.

Декември ще ви освободи от монотонността и рутината. В последно време животът ви е скучен, еднообразен и сив. Нищо сериозно не ви тревожи, но нищо не ви и радва. През този месец ще промените това. Ще предприемате неочаквани действия и ще усетите по-динамичен прилив на енергия. Ако ви се танцува – танцувайте, ако ви се пее – пейте! През декември ще почувствате вълшебството на спонтанността и всички приятни изненади, които идват с него! Туширайте тази спонтанност само в едно отношение – вземането на важни решения. 

Нека мъдростта освети пътя ви. Обмисляйте добре всяко важно нещо през този месец. Балансирайте приключенския си дух с доза практичност и щипка разум. Поемайте премерени рискове и се уверявайте, че всеки скок в неизвестното се крепи на солидна преценка и анализ на ситуацията. Стъпвайте внимателно, за да сте сигурни, че ваканционните ви приключения са добре балансирани. 

Freepik

Декември ви носи силна интуиция и емоционална интелигентност. В разгара на празничните приготовления, потърсете магията вътре във вас самите – във вашите чувства и въображение. Вашата чувствителност ще се изрази най-добре в творчество, радостни мигове с любимите хора и подбиране на коледни изненади и подаръци. Отделете време на фантазията и мечтите си, защото ако потънете в тях, ще стигнете до важни за вас прозрения. Вътрешните усещания през този месец няма да ви подведат.

@woman.bg Раци, доверете се на интуицията си през декември 💃🕺♋️ #taroskop #тароскоп #cancer #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Sparkling Magic - Christy Carew