Автор
Ева Григорова

Мария и Миро отново разделени, но дали е окончателно?

Фолдивата Мария и нейният мачо Миро отново са разделени. Според запознати, положението в момента вече е доста сериозно, но дали това ще е окончателно само времето ще покаже. Самата раздяла всъщност се случила още преди месец, а причината Мария да вземе поредното си драстично решение в живота си, е свързана с финансите на Миро. 

Фолклегендата дори се е изнесла от жилището, което доскоро обитаваха заедно след поредния жесток скандал, който по чудо този път завършил без физическа саморазправа, пише "Уикенд". 

Последният удар за проблемната двойка дошъл, след като върху Мирослав Соколов се струпали сериозни бизнес провали. Миро Дзвера, както е известен мъжът на Мария, имал да връща над един милион лева, а за капак, сметките му са блокирани и НАП го е погнала за данъчни измами и невнесено ДДС. На Мария, която от край време е свикнала да живее луксозно, това изобщо не ѝ допаднало и решението ѝ се оказало доста бързо и лесно. 

Променливото положение при фолк певицата Мария не е само по отношение на последния ѝ съпруг, а явно с почти всички хора в живота ѝ, особено с мъжете. Миньончето се е изпокарало не само с Дзвера, но и с първия си съпруг Димитър Андонов, с когото беше в добри отношения последните години, пише още изданието. 

Фолк певицата с най-много бракове сама загатна, че е в силно обтегнати отношения с Митко, като в последното си интервю заяви, че би искала дъщеря ѝ Марая да прекарва повече време с баща си. 

View post on Instagram
 

Тя не издаде повече, но според информациите, преди малко повече от година тя се е изпокарала с благоевградския бизнесмен и втората му съпруга Никол. Причината още не е ясна.

Веселбата продължава: Мария и Миро разделени за 7 път
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Веселбата продължава: Мария и Миро разделени за 7 път

Автор Ева Григорова