Автор
Ева Лъчезарова

Покани коледния дух в дома си с dm и участвай в томбола за сешоар Dyson Airwrap!

Неусетно наближава краят на 2023-та година, а успоредно с това всички сме завладени от желанието да направим идната година още по-добра и красива. По традиция през декември всички правим равносметка на изминалите 12 месеца, поставяме си нови цели и си позволяваме да мечтаем. Ако еднo от желанията ви e през идната година да бъдете още по-красиви, бляскави и неустоими, сега е моментът да се включите в коледната томбола на dm. Така имате шанса да спечелите един от 10-те сешоара Dyson Airwrap. 

Можете да направите това в периода 09.11.2023 г. - 31.12.2023 г. в няколко лесни стъпки:

1. Регистрирайте се или се логнете в Моят dm-App (супер удобното приложение на dm, с което пазаруването е истинско удоволствие)
 2. Направете покупка на минимална стойност от 35 лева през приложението или в удобен за вас dm магазин, като сканирате клиентския си номер от приложението на касата
3. Потвърдете своето участие в томболата (след успешно влизане в профила) 

След като изпълните тези условия, имате шанс да се сдобиете с един от 10-те чисто нови сешоари за коса Dyson Airwrap!

Ако пък търсите вдъхновение за своя празничен списък за пазаруване от dm, сме ви подготвили няколко предложения, с които можете да поканите коледния дух у дома: 

Коледен календар "24 Days of beauty!"

С коледния Календар "24 Days of beauty!" от trend !t up всеки ден преди Коледа ще получавате по един неочакван подарък. От иновативен лак за нокти до изискано червило и стилни аксесоари - в този календар ще откриете разнообразие от приятни изненади. 

Комплект Time to Relax - Масажно олио

Дарете истинско удоволствие на любим човек с подаръчния комплект "Time to Relax" от Balea. Той е част от лимитирана серия и включва три изискани масажни масла, всяко с уникален аромат и изключителни свойства.  
- Масажно масло с ванилия и лавандула: Нежната сладост на ванилията е съчетана с успокояващите нотки на лавандулата. Това масло е идеално за релаксация и отпускане след напрегнат ден.
- Масажно масло с бадем и роза: Богатият аромат на бадеми тук е съчетан с изисканата нежност на розата. Това масло носи спокойствие и комфорт. 
- Масажно масло с портокал и канела: Топлите и освежаващи нотки на портокала в това масло са съчетани с усещането за уют, което носи канелата. Идеално за създаване на приказна атмосфера у дома и стимулиране на сетивата.

Био какаов крем с аромат на меденки

Направете коледния сезон още по-сладък с изключително вкусния био какаов крем от dmBio. Той може да се комбинира с различни вкусотии, като  хрупкава багета, ароматни палачинки и дори със свежи плодове. А може би предпочитате просто да се насладите на неговото съвършенство директно от буркана? Съставките в крема са специално подбрани, а какаото е от биологично производство, гарантирайки ви не само вкусово, но и качествено изживяване. 

Подаръчен комплект Magic Moments

Разкрийте вълшебството на коледния сезон с подаръчния комплект Magic Moments от Balea. Той е от лимитирана серия и включва три мини душ гела за тяло с разнообразни аромати, които могат да пренесат всеки в уютната атмосфера на зимата. От топлото ухание на кориандър и портокал, през свежия аромат на зимни плодове, до уютната сладост на ванилията - всеки душ се превръща в истинско удоволствие.

Микс био подправки за пунш

Този невероятен микс от dmBio, съчетаващ канела, карамфил и портокалова кора, ще внесе уют и топлина във вашия дом, създавайки атмосфера на празнично вълшебство. С него можете да приготвяте различни сокове и пуншове през коледния сезон. Съставките в него са от биологично производство, гарантирайки ви, че се наслаждавате на автентичния вкус на Коледа по отговорен начин.

Mivolis билков чай за поддържане на имунитета

Насладете се на чудесата на природата с билковия чай от Mivolis - едно уникално съчетание от вкус и благотворни свойства за тялото и душата. Във съставките на този чай са добавени витамин С и екстракти от ехинацея, с цел да подпомогне естествения отговор на имунната система. Насладете се на изключителния вкус на билковия чай, който съчетава ароматната мента, освежаващата лимонова трева и леко тръпчивата ацерола. Всяка глътка е удоволствие за сетивата и източник на спокойствие.

alverde NATURKOSMETIK червило за устни pure cream

Дарете на вашите устни неустоима мекота и красота с pure cream червилото от alverde NATURKOSMETIK - сертифицирана натурална козметика, създадена с веган формула и подбрани съставки. Обогатено с бадемово, рициново масло и жожоба, това кремообразно червило не само придава на устните ви прекрасен цвят, но и се грижи за тях и ги подхранва. 

(в материала има продуктово позициониране)