Автор
Ева Григорова

Ще има ли развод: Ето я цялата истина за брака на Мария Игнатова и Нойзи

Ще има ли развод между Мария Игнатова и Ивайло - Нойзи Цветков, питат се любопитни почитатели на двойката, след изцепката на журналиста преди месец. Припомняме ви, че той бе хванат да шофира с 2 промила алкохол в кръвта, заради което бе задържан, а книжката му - отнета. Той бе освободен срещу парична гаранция и от тогава не се появява публично с половинката си. 

View post on Instagram
 

Всички тези фактори породиха слухове, че Игнатова е крайно разочарована от Нойзи и дори обмисля развод, но всъщност истината се оказа съвсем различна. Според информация от близки до Мария, двамата се обичат повече от всякога и тя е плътно зад гърба му. Източниците твърдят, че единствената причина, която би накарала блондинката да подаде молба за развод, е ако разбере за изневяра от страна на Цветков. 

View post on Instagram
 

Слуховете, че двамата живеят разделени, също се оказали неверни и продължават да обитават бащината къща на Мария в Драгалевци. 

Самият Нойзи призна, че е "сглупил", като се е качил зад волана в нетрезво състояние и побърза да уточни, че съпругата му няма нищо общо със случая и че в този момент си е била вкъщи и е спяла. Той поднесе публични извинения и към нея.