Автор
Ива Петрова

Интересно определение: Вижте как победителят Рълев от "Игри на волята" нарече Мартин

Иван Рълев, големият победител в "Игри на волята" 5, коментира за един от опонентите си във финалната битка нещо любопитно.

"Със сигурност Мартин е най-големият интригант в "Игри на волята". Обича да плете, така че... готин интригант е“. 

Марто обаче имаше доста фенове. ето един от тях какво коментира под снимка на Рълев: "Мартин победител, от началото до самия край, спечелил сърцата на хората… "Игри на волята" намери една огромна находка в лицето на Мартин… Бих искала във всеки следващ сезон само него да виждат очите ми, неповторим, умен и красив млад мъж… Чудесно представяне… Велик си!"

Иван Рълев е на 25 години, по професия е зъботехник. Тренирал е лека атлетика в продължение на 5 години и е носител на много отличия. Има две вицерепубликански титли по планинско ходене. 

View post on Instagram
 

Преди време в подкаста “След Игрите” Рълев беше категоричен, че без подкрепата на Виолета в племето на Гладиаторите той е нямало как да стигне до финал. Бизнес дамата влезе в открита коалиция с него. 

View post on Instagram
 

Освен че грабва победата, Рълев успя да завърти и любов - с красивата Денислава. Връзката им обаче нещо куца. според него причината е, че и двамата са остри камъни...