Автор
Ева Григорова

Джордж Клуни: Много се срамувам, когато стоя до Амал на червения килим

Оказва се, че Джордж Клуни смята, че Амал Клуни е звездата в тяхната връзка. На премиерата на новия си филм The Boys in the Boat 62-годишният холивудски актьор обясни защо понякога се чувства неадекватен, когато върви по червения килим с бляскавата адвокатка.

„Винаги се срамувам, защото нося нещо, което съм носил около 1000 пъти.“ „Сега цялата ми кариера е сведена до плюс едно“, пошегува се звездата от The Descendants. „Участвах в събитието Women in Film преди няколко години и трябваше да се представя като „съпруга на Амал Клуни“.“

На въпроса дали съпругата му има творчески принос в създаването на новия му филм, Джордж отново иронизира: „Не исках да го кажа, но сега, когато го споменахте, тя режисира филма. Усетът, британският усет!" Двойката има 6-годишни близнаци Александър и Ела, които не знаят точно с какво си изкарва прехраната баща им. „Да, децата дойдоха да ме видят. Мислят, че всичко, което правя, е да си играя във водата“, каза той. „Направих филм преди няколко години, наречен The Midnight Sky и трябваше да снимам в танк и те дойдоха на снимачната площадка, аз бях облечен, но бях в танк. Така че винаги, когато отида на работа , мислят, че плувам“, добави гордият татко.

Джордж никога не е пропускал възможност да похвали Амал и пътят, който са извървели заедно. „Няма съмнение, че присъствието на Амал в живота ми промени всичко за мен“, каза актьорът в интервю през 2020 г. „Това беше първият път, когато всичко, което тя направи и всичко свързано с нея, беше безкрайно по-важно от всичко, свързано с мен.“ „И тогава се родиха двамата глупчовци. Това е много удовлетворяващо и нещо, което изобщо не бях... не очаквах“, каза той за радостта от това да бъдат родители на двете им деца.