Автор
Антония Михайлова

Фантастична е: Никол Шерцингер с грандиозна промяна във визията (Снимки)

Никол Шерцингер обича да ни държи нащрек. Певицата от време на време прави по някоя и друга корекция на косата си, но последната ѝ трансформация определено успя да ни изненада и спокойно можем да наречем най-голямата ѝ досега. Новата ѝ визия е директно вдъхновена от друга икона – неповторимата Уинона Райдър.

Стилистът Димитрис Джанетос, който често работи с Шерцингер и е отговорен за много от нейните спиращи дъха трансформации, сподели моментна снимка на звездата, облечена в това, което той нарече „пикси подстрижка на Уинона Райдър“, представляваща разрошен на кичури бретон, напомнящ на разпознаваемата къса прическа, носена от Райдър през 90-те.

View post on Instagram
 

„Уинона Райдър беше моето вдъхновение, защото тя ни даде важни моменти за прическа през 90-те години и чувствам, че никога не сме й обърнали вниманието, което си заслужава“, каза Джанетос пред Allure. 

„Това е нещо средно между пикси и боб, основно подстригването на бикси.“ Той подстрига косата с много бръсначи и оформи бретона към веждите на Шерцингер за онзи типичен необработен шик от 90-те.

View post on Instagram
 

Драстичната промяна на Шерцингер е свързана с появата ѝ в последния сезон на шоуто "Маскираният певец", където Никол имаше участие в един от епизодите. Убийствената прическа, с която тя блесна на сцената, кореспондираше удивително добре с умопомрачителния ѝ тоалет. 

Късата подстрижка е голяма промяна за Шерцингер (и вероятно временна), но е едновременно и ярък, елегантен и артистичен контраст с нейната шармантна дълга рокля без презрамки.

View post on Instagram
 
Палавата Никол Шерцингер най-после се сгоди (СНИМКИ)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Палавата Никол Шерцингер най-после се сгоди (СНИМКИ)

Автор Ева Григорова

„Време е да пеем заедно тази вечер“, пише звездата, като не пропусна да отбележи имената на творците, стоящи зад зашеметяващия ѝ външен вид. 

Припомняме, че в началото на лятото певицата се сгоди за приятеля си Том Еванс. Това стана ясно от снимките, които изпълнителката качи в Инстаграм профила си. Засега все още не е ясна датата на сватбата, но очакваме тя да бъде скоро.

View post on Instagram