Автор
Антония Михайлова

Блага вест: Ивет Лалова е бременна с първата си рожба (Снимка)

Очарователната и любима спортистка на всички българи - Ивет Лалова, очаква първата си рожба. Благата вест сподели самата тя от профилите си в социалните мрежи. 

Вълнуващата новина лекоатлетката разкри чрез снимка, на която се вижда как съпругът ѝ Симоне Колио целува наедрялото ѝ коремче. До красивия кадър тя е написала: „От всички благословии, които някога сме получавали, това без съмнение е най-ценното. Бебе Колио идва през пролетта на 2024 г.“ 

View post on Instagram
 

Новината за първото дете на най-добрата българска спринтьорка и италианецът идва малко повече от 10 години след като двамата сключиха брак през есента на 2013 г. в италианския град Риети. 

Край на кариерата си Ивет сложи след олимпийските игри в Токио, които бяха нейни пети в спортното ѝ поприще. 

Вижте тренировката на Ивет Лалова (ВИДЕО)
ЗДРАВЕ
Автор Ева Григорова

Вижте тренировката на Ивет Лалова (ВИДЕО)

Автор Ева Григорова

Според различни източници, близки до звездната спортистка, тя е в петия месец на бременността си. Лично тя обаче все още не е разкрила точния термин и пола на бебето.

Вярваме, че това ще е много специална Коледа за 39-годишната Лалова. Желаем ѝ вълшебни празници, леко бременеене и безкрайно щастие през идващата нова и,забележете, олимпийска година, в която ѝ предстои да посрещне най-голямата радост в живота си!

View post on Instagram