Автор
Ева Григорова

Катрин Зита-Джоунс показа зашеметяващия частен плаж на семейство Дъглас

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се насладиха на малко релаксиращо време за себе си, преди да се отправят към се впуснат в натоварения празничен сезон. Малко преди това двойката пътува до Индия със сина им Дилън, където носителят на Оскар актьор беше удостоен с награда за цялостно творчество на 54-то издание на филмовия фестивал в Гоа. Това бе причината и двамата да изберат уединението на на частен плаж. 

Двамата са женени от 2001 г., след като се запознават на филмовия фестивал в Довил през 1996 г. във Франция и двамата имат син Дилън, на 23 г. и дъщеря Карис, на 20 г.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се насладиха на малко релаксиращо време за себе си, преди да се отправят към натоварения празничен сезон. Току-що след скорошното им пътуване до Индия със сина им Дилън, по време на което носителят на Оскар актьор беше удостоен с награда за цялостно творчество на 54-то издание на филмовия фестивал в Гоа, дългогодишната двойка избяга на частен плаж. Двамата са женени от 2001 г., след като се запознават на филмовия фестивал в Довил през 1996 г. във Франция и заедно имат син Дилън, на 23 г., и дъщеря Карис, на 20 г.

Катрин качи в Instagram зашеметяваща снимка в стори, която е уловила наситено оранжевия залез, на който тя и Майкъл се наслаждават на Малдивите. В него тя сподели: „Майкъл и аз просто имахме няколко дни тук и беше блаженство“, добавяйки: „Заредена с книги, филми и подкасти за самопомощ“, преди да се пошегува: „Нямах нужда от тях“ и че пътуването е било абсолютен "рай" за двамата.

След това тя се сбогува с Малдивите с впечатляващата снимка снимка от въздуха на красивите острови, разпръснати из яркосините води на Индийския океан.