Автор
Ева Григорова

След 400-те шева: Дебора пусна първата си песен и взриви мрежата (видео)

Дебора Михайлова - момичето, което пострада от жестоко нападение, заради което днес по тялото си има 400 шева, пусна първата си песен. И наистина взриви мрежата, защото видеото е натрупало почти 500 хил. гледания за по-малко от 24 часа. 

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Дебора беше не само прорязана многократно с макетно ножче от бившия си приятел Георги, но и косата ѝ беше обръсната, а също така той бе счупил и носът ѝ с няколко удара. Цяла България застана зад младото момиче, което сякаш започва живота си отначало. Накара всички да говорят за домашното насилие и колко страшни неща се случват на жените, за които дори често не научаваме от медиите. 

Днес раните на Дебора зарастват и тя отново има смелостта да се изправи гордо и да прави това, което най-много обича. Да пее с цялото си сърце и душа. 

Фолкпевецът и продуцент Галин ѝ подаде ръка и вчера излезе първата ѝ песен в дует с Лидия - "Разбити мечти". Дебора изглежда така сякаш е родена да бъде пред камера, а попфолкът наистина е нейната сила. Пожелаваме ѝ това да бъде само началото на една страхотна кариера.