Автор
Ева Григорова

Секси като Мортиша Адамс: Джулиана Гани отпразнува 4-тия рожден ден на Давид с уникално парти (видео)

Джулиана Гани отбеляза точно 4 години, откакто стана майка за първи път и то точно навръх Нова година. Вчера блондинката беше събрала близки и приятели за рождения ден на първородния ѝ син Давид, а партито е било на тема семейство Адамс. Изглежда това е тематиката, която в момента вълнува малчуганът, който е истинско копие на майка си. 

View post on Instagram
 

Джулката не пропусна да влезе в настроението на партито, като се маскира като Мортиша Адамс. И определено много ѝ подхожда тази визия с черна коса. Гани сподели снимки и видео от купона, като от тях не става ясно дали бащата на Давид - треньорът Илиян, с когото Джулиана е разделена от дълго време, е присъствал. Но за сметка на това виждаме Теодор, настоящият любим на сексбомбата. 

View post on Instagram
 

Честит 4-ти рожден ден, гордост моя! Дано голямата ти усмивка винаги така грее и силният ти характер все така да се отличава! Давид, ти си прекрасно дете, най-добрият батко, продължавай да бъдеш удивителен с мислите и емоциите си. Обичаме те!", е написала развълнуваната мама към кадрите.