Автор
Ива Петрова

Александра Гърдева подкара кола за половин милион

Александра Гърдева от „Ергенът“ посрещна новата година със скъп автомобил. От няколко дни брюнетката се придвижва с „Порше Тайкан“. Проверка на „Уикенд“ показа, че електромобилът струва точно 477 000 лева и е най-скъпата електрическа кола в света. За момента няма по-луксозен автомобил на ток. Кой обаче ѝ е подарил този скъп подарък остава загадка. 

Едва ли психоложката е успяла сама да си направи такъв луксозен подарък. Тя провежда с клиентите си шаманската практика Аяуаск, по време на която се приемат халюциногенни опиати. Методът е изключително опасен, но е хит у нас. Макар и печеливш, ритуалът едва ли е помогнал на Алекс да събере половин милион лева за нова кола. Най-вероятно това е подарък от някой заможен господин. Самата инфлуенсърка не веднъж е споделяла, че предпочита по-зрели партньори, около 50-60-годишни. 

View post on Instagram
 

В първия сезон на „Ергенът“ Гърдева бе представена като положителна героиня. В онлайн формата „Къщата на инфлуенсърите“ психоложката се изяви като истерична, неуравновесена и скандалджийка. Тогава феновете скочиха срещу нея. „Защо не си покаже дипломата? Дали има такава? Всеки втори стана психолог, ама дипломи йок. Това не е шега и трябва да има някакъв контрол на тази дейност. Не е възможно истеричка като нея да е психолог. Аз не бих отишла, тя самата има нужда от специалист по психично здраве, който да ѝ помогне да си оправи нервите“ – коментират в социалните мрежи. 

Ариа забрави за Йомов: с ново гадже в Турция
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ариа забрави за Йомов: с ново гадже в Турция

Автор Ива Петрова