Автор
Евелин Попадийна

Най-модерните чанти през 2024 г.

Чантата си остава един от най-важните аксесоари. За много жени тя не е просто чанта, в която да приберат най-нужните неща, а бижу, което допълва визията им. С настъпването на новата година се появяват и новите тенденции в облеклото и аксесоарите. При чантите има много новости, но и възраждане на добре познати стари модели.

Карго чанта
Кралят на тенденциите за 2024 г. е функционалността. Комбинация от универсален стил и комфорт – този аксесоар разполага с много джобове в различни размери. Страхотен избор за жени, които ценят удобството и имат нужда всичко да им е под ръка. Ако изберете карго чанта ви съветваме да заложите на панталон или пола в по-приглушени цветове и минимално количество бижута, за да не претоварите визията си.

Чанта с мека форма
През последните години дизайнерите залагаха главно да твърди чанти, които имаха строга форма. Тази година обаче, се връщаме към практичните меки чанти от естествена кожа или текстил, които обожавахме преди 10 години. 

Микро чанти
Въпреки непрактичността си, микро чантите остават модерни. Те са се превърнали в символ на стил. Можете да ги използвате като допълнение към ежедневната си визия или за специални поводи, но имат ограничен капацитет, което не е много практично.

Чанта с верига
Няма да се лъжем – веригата като декоративен елемент придават стил на всяка чанта! Такава чанта има способността да придаде изисканост и блясък дори на най-обикновената визия.

Плетени чанти
Плетените чанти гарантират комфорт и показват индивидуален подход към модата. Топлият им вид придава уют на тоалета.

Чанти с необичайни форми
През 2024 година ви е абсолютно позволено да експериментирате с формите на чантите. Футболна топка, баскетболна топка, банан, ягода, сърце – защо не!? Абстрактните дизайни правят този аксесоар истински акцент!

Блестящи чанти
Няма как в годината на Зеления дървен дракон да останем без блясък. Чанти с пайети, огледална кожа или метализирани материали – което и да изберете, няма да сбъркате. Малко блясък никога не е излишен, както с ежедневни визии, така и с вечерни тоалети. 

Червени чанти
Червеното ще е цветът на годината, щом стане дума за облекло и аксесоари. А и нека си признаем – няма нищо по-стилно от ярък акцент към официална визия!

Ето го цвета на 2024-та: Ще го включите ли в гардероба си?
МОДА
Автор Веселина Петрова

Ето го цвета на 2024-та: Ще го включите ли в гардероба си?

Автор Веселина Петрова