Автор
Ива Петрова

Ето го красивия син на Илия Павлов: Казват, че е милиардер на 24 г.

Дарина Павлова посрещна Нова година в компанията на семейството си, а дни след настъпването на 2024-та синът ѝ Илия-Калоян Павлов навърши 24 години.

„Без значение от възрастта ти, ще те обичам безкрайно. Толкова съм благодарна на Бог, че избра мен за твоя майка. Честит рожден ден, сине“, написа Павлова в социалните мрежи.  

В момента красивата брюнетка си почива в компанията на пластичния хирург Джовани Ангиолини и свои приятелки. Лекарят не обича да говори за личния си живот, но нарича Дарина „дамата на сърцето си“, пише "Лупа".

View post on Instagram
 

Прави впечатление, че Илия-Калоян се е превърнал в доста привлекателен млад мъж. Той има съвсем лека визуална прилика с баща си - предимно в очите и устните. Казват обаче, че младежът, който наследил стотици милиони долари, имал съвършено различен характер от този на баща си. 

"Илия-Калоян е деликатен и има невероятен усет за бизнес!", описват го негови приятели. 

View post on Instagram
 

Младият джентълмен от години се подвизава в Щатите, често отскача при майка си в Рим, и много рядко си идва в България. Според слуховете, посъветвана от сина си, Дарина Павлова инвестирала преди 6 години голяма сума в биткойни, от което семейството спечелило сериозни дивиденти - над 600 милиона евро. 

"Тогава Илия-Калоян беше още ученик, но имаше страхотен нюх за бизнес, който е запазил и до днес. Метнал се е на баща си, само където не е арогантна мутра, а ново поколение предприемач", коментирали в бизнес средите, пише Lupa.