Автор
Ива Петрова

Самотни майки се борят за сърцето на новия Ерген

Според слуховете една от бъдещите участнички в "Ергенът" - Маги Томова, е сред дамите, които стигат до финала на третия сезон на романтичното риалити, който предстои да се завърти през февруари.

Тя се изправя на финала в надпреварата за сърцето на бизнесмена Алекс срещу друга майка - Надежда Вишева, родителка на 9-годишно момченце.

View post on Instagram
 

Мълвата за финала на любовното шоу обаче не е съвсем вярно, макар и двете родителки да стигат далеч в надпреварата, пише HotNes.bg. 

В този сезон продуцентите решили да наблегнат на самотните майки, както миналия път на наднормената Пам, за да привлекат и повече зрители от семейната аудитория, която смята шоуто за твърде еротично.

Много секси и естествена: Вече е ясна победителката в „Ергенът“ 3
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Много секси и естествена: Вече е ясна победителката в „Ергенът“ 3

Автор Ива Петрова

Нито Вишева, нито Томова обаче печелят "Ергенът", уточняват от сайта, а "изпускането" на информация уж от кухнята на предаването било с цел реклама на двете чаровни блондинки, които от няколко дни са сред най-търсените жени в инстаграм. Преди 18 години Томова печели титлата "Мис Варна", но продължава да се грижи за себе си със спорт, предимно морски. 

Тя обаче е и фен на тениса и Гришо. Маги е първа приятелка с адашката си Маги Джанаварова, от която получила ценни съвети за поведението пред камера. Двете редовно могат да бъдат забелязани из нощните заведение на Варна, разкриват още от медията.

View post on Instagram