Автор
Ева Григорова

Джейсън Момоа след развода: В момента дори нямам дом

Джейсън Момоа разкри, че живее на колела след развода си с Лиза Бонет. „В момента дори нямам дом“, каза звездата от „Аквамен“ пред Entertainment Tonight. „Живея на колела.“ - допълни той. 

Актьорът обясни, че работи върху документалните филми On the Roam, които проследяват срещите му със занаятчии, музиканти и спортисти, докато пътува из САЩ. „Винаги съм на тези странни места“, каза той, добавяйки, че феновете са шокирани, когато го видят да се появява в малки градове. „Случва се през цялото време. Те казват: „Какво, по дяволите, правиш в родния ни град?“, продължи той. „Харесва ми идеята просто да бъда с обикновени хора и да върша занаята си, който е да снимам и след това да им показвам." Премиерата на новия проект е на 18 януари по Max.

Междувременно, 44-годишната звезда разкри, че номадският му начин на живот ще продължи в обозримо бъдеще, тъй като той следва да се отправи към Нова Зеландия, за да снима Minecraft.

Момоа уреди развода си с Бонет в понеделник – малко след като тя подаде правните документи. Според документацията, разкрита от медиите, Бонет поискала съвместно физическо и юридическо попечителство над двете им деца: Лола, на 16 г. и Накоа-Уолф, на 15 г. Разводът на бившата двойка беше посочен като „неоспорван“, което означава, че нито един от двамата няма намерение да се стига до съд. Момоа и Бонет бяха разделени две години, преди актрисата да реши подаде официално документи за развод.