Автор
Антония Михайлова

Дженифър Лорънс: Ужасно е да си булка

Актрисата Дженифър Лорънс изненадва с лудориите си не само на "Златен глобус" 2024 , но и на собственото си сватбено тържество.

В интервю за E! News Лорънс разказа забавна случка от сватбата си през 2019 г. с Кук Марони, когато ѝ се наложило на практика да "изгони" актьора Робърт де Ниро.

Дженифър Лорънс
Дженифър Лорънс

Както си спомня Дженифър, 80-годишният Де Ниро присъствал на сватбеното ѝ парти, но се разхождал сам из алеите на имението в очакване на някакво чудо. Виждайки това, Лорънс се приближила до него и му казала, че може да се прибере. 

Булката усетила, че на холивудския ас му било скучно и че не се чувствал комфортно в обстановката край себе си. Лорънс уточнява пред изданието, че де Ниро е бил много учтив и дори е разговарял с родителите ѝ, но установила колко наистина неудобно се чувства той сред хора, които не познава.

Робърт Де Ниро
Робърт Де Ниро

"Погледнах и видях Роб, който не познава никого и някак се скиташе наоколо. Тогава си казах: "Не, това не е нещо, което той иска да прави. Не го искам тук. Така че отидох и му прошепнах да си върви вкъщи. Той беше много мил, водеше разговор с родителите ми, по-скоро от учтивост, но аз настоях: "Върви си", спомня си носителката на "Оскар". "След като той си тръгна, се почувствах по-добре", разказва тя.

Като цяло звездата от "Игрите на глада" си спомня тази вечер с ужас. Вместо да се наслади на празника, тя непрекъснато се тревожела дали всички гости са добре.

Добавя, че в нито един миг от партито тя не можела да се отпусне и да се забавлява. 

"Ужасно е да си булка. Толкова е стресиращо. Не се забавляваш. Никога няма да забравя - откачах, че на гостите им е било студено, а всичките ми приятели ме лъжеха през цялото време и казваха: "На никого не му е студено, на никого не му е студено, всичко е наред, всичко е наред. В един момент майка ми каза: Студено е, баба ти почти умря", спомня си 33-годишната Лорънс.

Дженифър Лорънс
Дженифър Лорънс

Припомняме, че сватбата на Лорънс и Марони се състоя в луксозно имение в Роуд Айлънд през октомври 2019 г. Сред поканените 150 гости бяха Адел, Ейми Шумър, Камерън Диас, Бенджи и Джоел Мадън, Никол Ричи и Крис Дженър. 

Меденият месец на актрисата и артагента беше на отдалечен остров в Индонезия, а през февруари 2022 г. двамата посрещнаха първото си дете.

Еха: Вижте как изглежда Дженифър Лорънс само седмица след раждането! (снимки)
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Еха: Вижте как изглежда Дженифър Лорънс само седмица след раждането! (снимки)

Автор Ева Григорова

Дженифър започна да се среща с Кук Марони през 2018 г., година след като се раздели с режисьора Дарън Аронофски. През 2019 г. собственикът на галерия направи предложение на актрисата и през същата година сватбата беше факт. Репортери не бяха допуснати до събитието. 

В редките си разговори с журналисти за интимния ѝ живот Дженифър Лорънс призна, че Кук е най-добрият човек, когото познава. По думите ѝ тя приела предложението да се омъжи за него без грам колебание.

View post on Instagram