Автор
Ива Петрова

Дъщерята на Константин взриви мрежата: Съвършено копие на майка си (Снимки)

Попфолк певецът Константин се наслаждава на екзотична ваканция в Дубай заедно със семейството си. Там изпълнителят се превърна в истински шейх, а компания в дегизировката му правеха съпругата и двете им деца.

На профила си в Инстаграм Коцето публикува снимка от Абу Даби, на която позира като шейх заедно с любимата си Надежда и вече порасналите им наследници - 13-годишната Мариана и 8-годишния Александър.

View post on Instagram
 

На серията, публикувани в социалната мрежа фотоси, той, жена му и двамата малчугани са пременени с арабски традиционни бели дрехи. Единственото, което го издава, са яркозелените маратонки, подаващи се изпод дългата му бяла роба. 

Кадрите развълнуваха последователите на звездата, които мълниеносно заляха с множество харесвания и възторжени коментари. „Шейх си, бате Коце“, гласи един от тях и добавя, че Константин е истинският Шейх на България. Споменатите по-горе маратонки също не останаха незабелязани, като някои от феновете уточниха, че ако бе обул сандали, щеше да изглежда като същински шейх. „Липсва ти златната химикалка в джоба“, написа друг.

Погледите към себе си привлече и дъщерята на Коцето, за която много от последователите отбелязаха, че е одрала кожата на майка си. 

Момичето е толкова пораснало, че на височина подминава половинката на певеца. „Марианка е едно към едно с жена ти, много красиво семейство сте“, сподели почитателка на певеца в мрежата.

Мрежата избухна: Нора Недкова се обяви за Джей Ло
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мрежата избухна: Нора Недкова се обяви за Джей Ло

Автор Ива Петрова

Както всяка година и тази Константин избра да прекара януари месец със семейството си далеч от зимния студ. Този път заминаха за Дубай. 

Изпълнителят е наел апартамент в луксозна сграда в центъра на арабския град и не спира да споделя забавни моменти от преживяването си там. Още на втория ден пък певецът демонстрира как бригада алпинисти мият прозорците на терасата му.