Автор
Ева Григорова

Златка чукна 38 и отправи забрана на партито

Плеймейтката бе поканила своите най-близки приятели в нов лъскав ресторант, а по-късно цялата компания се пренесе във вип зоната на столична дискотека. По думи на очевидци Златка е танцувала до сутринта на любимите си песни на Азис и Галена. Карен беше плътно до своята изгора. 

View post on Instagram
 

Снимки от купона обаче липсват, а причината е че моделктата е помолила всички свои приятели да не снимат с телефоните си, а просто да се забавляват. От профила ѝ в инстаграм става ясно, че е била облечена в секси сребърна рокля, а до нея позират съпругът и Карен и гримьорът Цецо Андреев. За своя 37-ми рожден ден Златка получи като подарък скъп автомобил, но тази година все още не се е похвали с какво я е изненадал мъжът до нея. 

След Нова година стана ясно, че Райкова планира да стане психолог и да помага на други жени. 

“Имам една идея, която мисля да реализирам, тъй като много от вас, с които контактувам на лично съобщение, засягат много лични теми. Виждам, че моето мнение е важно за част от вас, поради една или друга причина. От опит или от чиста интуиция аз наистина мога да помагам”, обяснява блондинката. 

View post on Instagram
 

“Извинете, ако звучи нескромно, но аз винаги съм се интересувала от психологията на човека и ще се радвам, ако поне на един човек покажа друга гледна точка. Искам да направя канал за вас, където с повечето от вас да можем да разговаряме за това какво мислите”, разкрива планове си изкусителката.

Златка Райкова: Трябва да бъдете нуждаеща се жена, а не самообгрижваща и "майка"
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Златка Райкова: Трябва да бъдете нуждаеща се жена, а не самообгрижваща и "майка"

Автор Ева Григорова