Български дизайнери, знаменитости и инфлуенсъри бяха специални гости на самостоятелното модно ревю на ANTONY LANGOUNTIN.

Брандът представи колекция ready-to-wear във Фабрика 126 в София. Индустриална urban обстановка и чаша просеко бяха анонсът на вечерта. Бутиковото представяне на колекция “НА РЪБА” обра овациите на публиката. Моделите бяха издържани в няколко различни стила – облекла от дънков плат, латекс, кожа, пепит, сатен и дантела.

ХайЛайф
ХайЛайф
ХайЛайф
ХайЛайф
ХайЛайф
ХайЛайф

“Колекция “НА РЪБА” пише новата история на ANTONY LANGOUNTIN. “За последен път се предизвиках да направя нещо в последния момент, надявам се, че на гостите, зрителите и потребителите на бранда ще харесат моделите. Искам да благодаря на Полина Дишкова, която е мой приятел и партньор в този проект и заедно направихме тази модна колаборация.”, сподели дизайнерът Антон Узунов минути преди старта на шоуто. 

Финалът на ревюто бе атрактивен и неочакван – един от най-известните drag queen артисти у нас – Малина Янк – закри шоуто, облечена в custom made тоалет. “НА РЪБА” ще бъде налична на сайта на бранда на antonylangountin.com на 21.01.2024.