Автор
Ева Григорова

Ето това е лукс: Алекс Богданска показа палата си за 800 бона (снимки)

Алекс Богданска изглежда е постигнала една от основните цели, за която много мечтаеше, а именно да се нанесе в собствено жилище. Съвсем наскоро тя се премести в новия си апартамент и разбира се сподели този важен за нея момент с последователите си в социалните мрежи. 

От влога ѝ стана ясно, че жилището е мезонет, а в мрежата се заговори, че стойността му с дизайнерското обзавеждане отива към 800 хил.лв. Богданска не крие, че преди да се нанесе е имало основен и дори може да се каже мащабен ремонт, но ето че жилището вече е по нейн вкус и тя с гордост показва луксозното си местенце. Богданска е работила с фирма за интериорен дизайн, като е участвала дейно във всяко решение. Същото отношение вложила и в комуникацията с майсторите, които реализирали идеите й, както и в избора на материалите.

В края на миналата година Алекс сподели и че вече има нов мъж до себе си, с когото е много щастлива, но за момента е твърдо решена да не издава самоличността му. Все пак, знаем че щастието обича тишината, нали?