Автор
Ева Григорова

Меган управлява Хари като марионетка: Не му разрешава да разговаря с Кейт!

Меган Маркъл изглежда управлява принц Хари като истинска марионетка - това сподели популярната кралска коментаторка Кинси Скофийлд. „Аз лично не вярвам, че Хари би разговарял с Катрин насаме без благословията на Меган“, каза тя в тв предаване. 

Скофийлд също така сподели, че принцесата на Уелс и принц Уилям са били „лазерно фокусирани върху целите си“ и това е гарантирало, че и двамата са си „поставили за цел да се дистанцират“ от драмата в Монтесито. 

Кинси направи тези твърдения, след като през лятото на 2023 г. се появиха съобщения, които предполагаха, че принцесата на Уелс е провела „нощни разговори с Хари“ в очевидно усилие да се опита да изглади враждата в семейството. В момента бъдещата кралица се възстановява в лондонска болница след коремна операция, на която се наложи да се подложи миналата седмица. Засега не е известно дали Хари се е свързал с Кейт, която познава от над 20 години. 

„Значителна част от нещастието на Уилям към Хари се върти около това, че Хари и Меган обсъждат Катрин толкова открито пред Опра и в рамките на мемоарите на Хари „Резервният". Катрин много уважава чувствата на принц Уилям и не би застанала зад гърба му, за да извърши каквото и да било... " Тя продължи: „Уилям и Катрин не получават редовни новини за Хари и Меган, така че Кейт няма как да е наясно, с каквито и да било трудности, които Хари е имал, за да го посъветва да как да се справи с тях."

В медиите се шушука още, че усилията на Кейт да помири двамата враждуващи братя са приключили преди доста време и че в момента тя не поддържа никакви отношения с Хари, с когото преди появата на Меган, бяха доста близки.

Любопитното е, че принц Уилям е изразил свето притеснение относно личността на Маркъл малко след запознанството на брат си с бившата актриса. "Уилям беше доста загрижен, че връзката се е развила толкова бързо“, каза кралският експерт Кейти Никол пред издание през 2019 г. „Това изглежда се движи бързо. Сигурен ли си?" - попитал Уилям своя брат, а това доста разгневило Хари.