Автор
Ива Петрова

Алекс Раева и Краси Радков ще бъдат водещи на Dancing Stars

Алекс Раева и Краси Радков ще са водещи на българския вариант на един от най-известните световни танцувални формати - Dancing Stars, който стартира по bTV. 

Както певицата, така и актьорът могат да се похвалят с богат телевизионен опит, започнал именно от bTV. Двамата се завръщат отново в телевизията през февруари с предаването. Алекс и Краси ще съпреживяват на живо емоциите на участниците и техните партньори в танците, ще разведряват с усмивка натрупаното напрежение по време на елиминационните етапи и ще забавляват зрителите и гостите в публиката от високата сцена на шоуто. 

"Откровено казано се надявах да съм част от танцьорите. Истината е, че според мен имам добри заложби и мога да "отвея" поне половината от участниците. Надявам се да ми разрешат да им направя показно. Сега сериозно. Обожавам това невероятно танцувално шоу и много се вълнувам, че ще се докосна до неговия вълшебен свят. Радвам се, че ще съпреживявам всеки един момент в това предаване с най-забавния жив човек на планетата - Краси Радков, зрителите, журито и участниците, които са много нахъсани. Предстои един страхотен сезон!", споделя вълнението си водещата Алекс Раева. 

"За мен Dancing Stars е невероятно предизвикателство. Знам, че танците са сложна материя и го знам още от времето в Театралната академия, където трябваше да минавам и такива курсове. Въпреки че тогава изглеждах по малко по-различен начин, си бях все така "пластичен". 

Жаси от „Сделка или не“ с голям проблем след бебе номер 4
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Жаси от „Сделка или не“ с голям проблем след бебе номер 4

Автор Ева Григорова

Възхищавам се на артистите, които могат да изразяват толкова силни емоции, подчинявайки тялото си на красивата музика. Преди години по милостта на зрителите и вероятно заради това, че винаги гледам на всяко предизвикателство без много претенции, стигнах до финала на предаването. 

Много ми хареса да съм на тази сцена. Сега години по-късно се радвам, че ще съм отново тук и ще ми е интересно да гледам отстрани как минават през същите танцувални премеждия новите претенденти за огледалната купа. Предавам им щафетата, защото шоуто трябва да продължи!", допълва Краси Радков.