Автор
Ива Петрова

Наистина ли: Гущерова бяга от страната след заплахите

Милионерското семейство - Светлана и Христиан Гущерови, обмислят възможността да напуснат България заедно с децата си и да се установят в Австрия. Това се подразбра от разговор на бившата плеймейтка с последователите ѝ в Инстаграм. 

Вчера многодетната блондинка отговаряше на техни въпроси, а един от тях бе свързан с това къде смята да запише децата си на училище. Първородната ѝ дъщеря - Ани, през февруари ще навърши 5 годинки, а това означава, че след година-две ще е в първи клас. "Засега мислим децата ни да учат тук, максимум още две години. След това, живот и здраве, иска ни се да учат във Виена", призна Гущерова плановете си.

Светлана Гущерова влезе в болница
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Светлана Гущерова влезе в болница

Автор Ива Петрова

Известно е, че австрийската столица е сред любимите европейски дестинации на Гущерови, които често обичат да отскачат дотам.

Не става ясно обаче дали това решение е резултат на дълго обмисляне от страна на семейството, или е решение, взето наскоро заради заплахите, които Светлана получи неотдавна по свой адрес. Припомняме, че майката на четири деца подаде жалба в полицията, че се страхува за живота си след закани да бъде залята с киселина. Към момента полицията работи по случая, но подробности не се разкриват.