Автор
Ива Петрова

Ето какво се случва с Диона след скандала

След като вчера Диона бе хваната да шофира след употреба на наркотици, стана ясно, че певицата е пусната под гаранция. Тя обаче не излиза навън, тъй като я засипвали със заплахи и обиди, съобщават от "Блиц".

Според някои коментари полицията си отмъщавала на Диона за нейни остри думи в подкста, насочени към държавната структура. 

View post on Instagram
 

"Полицаите прекарват килограми тирове с наркотици, всеки ден убиват хора и какво ли не се случва. То цари някакъв тотален разврат и вандалщина. Те те спират теб, че си без колан например, и дай сега ще отчетем дейност. 

Големите законоправници, издаващи закони, влизащи непрестанно в някакви конфронтации, които навират на хората в лицето", заяви преди няколко месеца пайнерката.

Арестуваха Диона за шофиране с положителна проба за кокаин
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Арестуваха Диона за шофиране с положителна проба за кокаин

Автор Ева Григорова

Напоследък все повече известни личности биват публични унижени, след като не успяват да склонят органите на реда да си затворят очите, отбелязват още от сайта. Да припомним, че при шофиране след употреба на алкохол вече бяха заловени половинката на Мария Игнатова - Ивайло Нойзи, певицата Белослава, шеф Андре Токев. С наркотици пък бе хванат и Явор Бахаров. 

Припомняме, че в сряда, в ранните часове, Диона бе спряна, докато шофираше луксозния си автомобил, за проверка от дежурните полицаи. След положителна проба за наркотици певицата бе отведена в 6-о РПУ. Популярната изпълнителка е била придружавана в колата от още две жени и един мъж. 

View post on Instagram
 

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343б, ал.3 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от една до три години и глоба от 500 до 1500 лева.