Автор
Ева Григорова

Очите на Робърт де Ниро се насълзиха в емоционален разговор за това, че стана отново баща на 80 години

Робърт де Ниро смята, че му е трудно да изрази с думи всички емоции, които изпитва, свързани с това да стане баща отново на 80. Легендарният актьор стана татко на седмото си дете, дъщеря Джия, през май миналата година, с дългогодишната си приятелка Тифани Чен. Той пазеше новината в тайна, докато бебето се роди, след което небрежно обяви по време на интервю, че официално е баща на седем деца, а не на шест. 

Де Ниро разказа за седмото си дете, заявявайки: „Аз съм баща на 80 години и това е страхотно.“ Той продължи: „Всичко, от което съм погълнат или, за което се притеснявам, просто изчезва, когато я погледна.“ Това споделяне изключително разчувства знаменития актьор, чиито очи се насълзиха преди да добави: „Това само по себе си е чудесно.“ Той обясни: „Тя има много мил начин да те гледа и просто да те приема“, плюс това той отбеляза: „И другата ми дъщеря, Хелън, също. Те просто те гледат и те приемат. Наистина е интересно“, каза той и накрая заяви: "Искам да бъда наоколо толкова дълго, колкото мога, за да им се наслаждавам." 

Другите шест деца на носителя на Оскар са Дрена, Рафаел, Джулиан, Арън, Елиът и Хелън Грейс, които той споделя с три различни жени. Дрена, на 51 г. и Рафаел, на 46 г., той споделя с първата си съпруга 78-годишната Даян Абът, за която се жени през 1976 г. и с която официално се развежда през 1988 г. Дрена е дъщерята на Диана от предишна връзка, въпреки че Де Ниро я осинови и тя взе неговото фамилно име, когато се ожени за Диана. Рафаел е първото му биологично дете и най-големият му син. След това той стана баща на синовете си близнаци Джулиан и Арън, на 27 г., с бившата си приятелка, модел и актриса 70-годишната Туки Смит, с която беше от 1985 до 1992 г. Втората му съпруга е Грейс Хайтауър, 68 г., те бяха женени от 1997 г. до 2018 г. и споделят Елиът, на 24 г., и Хелън Грейс, на 11 г. Двамата се разделиха за кратко между раждането на двете им деца.