Автор
Woman.bg

Любов, вино и светлина в Lumina Park преди края на сезона

Мащабният проект с над 130 светлинни инсталации Lumina Park, който отвори врати в края на октомври подготвя много изненади за посетителите си в последните седмици преди официално да затвори на 25 февруари. На 14 февруари в парка няма да има разделение между любовта и виното, а напротив – две от най-сладките неща на света ще бъдат център на разходката за влюбени и любители на божествената напитка. Гостуващ бар ще се разположи в парка и ще предложи специална селекция български вина, както и любимото за сезона греяно вино. Освен това, за всички влюбени ще има активация, в която ще могат да напишат послание на половинката си, да направят нещо романтично заедно и да запечатат момента завинаги. Разходката остава все толкова вълшебна и в Деня на любовта и виното – малко по-дълга, защото паркът ще работи с 1 час повече – от 17:30 до 23:00 ч., а последните посетители ще могат да влязат до 22 ч.

Lumina Park посвети този сезон и на локална кауза, която ще подкрепи – социалното предприятие Оле Мале на Фондация „Майко Мила“, което помага на майки на деца с увреждания да работят от дома си и да се издържат сами. Всеки посетител може да се присъедини, като закупи картичка и пощенска марка, които се предлагат на касата. Всяка седмица картичките ще бъдат изпращани до адреси в цяла България. Единственото, което е необходимо, е да бъде пусната с точен адрес в специалната пощенска кутия на входа, а екипът на парка ще свърши останалото! Дарението, което организацията ще направи ще бъде акумулирано от 50% от приходите от всички пощенски картички.

Lumina Park ще работи от 17:30 до 22:00 часа до 25 февруари, като единствен почивен ден остава понеделник. В края на сезона предстои и голяма отстъпка от цените на билетите. Следете сайта и социалните ни профили за актуална информация.

(платено съобщение)