Автор
Теодор Муховски

"Слънцето скоро ще угасне": Последното предсказание на Ванга, което ще промени света ни

На 31 януари 1911 г. е родена една от най-известните и загадъчни гадателки на миналия век - Вангелия Пандева Гущерова. 

Целият живот на ясновидката е забулен в мистерия, мистицизъм и цялостна вяра в това, което тя може да каже на света. За България Ванга се превръща в своеобразен символ на епохата, в пътеводител към по-добър живот, в човек, който може да даде най-ценното - надеждата. Самата пророчица твърди: "Моята дарба е от Бога. Той ме лиши от зрение, но ми даде други очи, с които виждам света - и видимия, и невидимия". 

Много посетители на известната българска ясновидка са искали да надникнат в бъдещето, да получат отговори на всичките си въпроси, но Ванга винаги е отстоявала позицията си и е казвала само това, за което човек е готов. Ето защо и досега изскачат непубликувани досега предсказания. 

Ето например едно от тях, което трябва да се сбъдне през 2024 г. То е записано от пътешественика и бизнесмен Анатолий Лубченко, който се среща с пророчицата в България през 1994 г. По това време тя вече е на 82 години. 

"След 30 години ще има наводнение. Едно голямо тяло ще полети към земята и ще се удари във водата. Водата ще отмие много страни и народи, а Слънцето ще угасне за три години. А оцелелите ги чака добър живот", казва тогава Ванга. 

В какво този живот ще бъде добър. Според по-нататъшните думи на българската ясновидка можем да съдим, че след още 10 години (т.е. до 2034 г.) "повечето от познатите болести няма да съществуват. Петролът ще бъде забранен и хората ще пътуват с машини, задвижвани от слънчева енергия. Земята ще ражда само деца". 

Ванга настоява, че всички "човешки изпитания" не са случайни и човечеството в крайна сметка ще придобие смелост и сила в противопоставянето на всякакъв вид зло. "Ще дойде ден, в който лъжата ще изчезне от лицето на Земята, няма да има насилие и кражби. Войните ще спрат, оцелелите ще знаят стойността на живота и ще го защитават" - казва ясновидката. 

Освен това ясновидката увери, че "съзнанието ни трябва да се изгради наново върху добротата". "Ние нямаме друг избор. Трябва да бъдем добри и да се обичаме един друг, за да бъдем спасени. Ако не осъзнаем това със съзнанието си - ще бъдем принудени да го направим от неумолимите закони на космоса, но тогава ще бъде твърде късно и ще ни струва твърде скъпо", казва още тя. 

Ясновидката призова да се научим да се изслушваме един друг, да се борим за истината "не само с оръжие в ръце", защото в противен случай светът е обречен на руини и безкрайни тлеещи пожари. Пророчествата на Ванга са богато украсени образи, които всеки може да тълкува по свой начин. Важно е обаче да не забравяме, че всички ние живеем на една и съща планета и от нас зависи какво бъдеще ни очаква.

Ванга: От майката по-голямо богатство няма
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Ванга: От майката по-голямо богатство няма

Автор Woman.bg