Автор
Ива Петрова

Заедно са: Благо и Ивана опровергаха слуховете за раздяла (Снимка)

След като с нарочна декларация до БТА Благой Георгиев опроверга, че се е разделил с поредната си приятелка, вчера реши да удостовери със снимково доказателство, че двамата с Ивана са заедно.

Бившият футболист и дъщерята на рапъра Ванко 1 публикуваха на профилите си в Инстаграм фотография, на която позират прегърнати и с широки усмивки на слънчева алея на фона на Роженския манастир. 

View post on Instagram
 

Не е тайна, че вярващият Благо обича посещенията на свети места и на храмове, а както виждаме, този път се е отдал на любимото си хоби в компанията на новата си страст.

Към кадъра и двамата са написали само: "Да се знае", с което ясно дават да се разбере, че плъзналата преди няколко дни информация за разлъка помежду им са абсолютни слухове. Това е първата обща снимка на двойката от Нова година насам. Именно продължителното отсъствие на такава от началото на тази година насам стана повод за мълвата.

"Не че съм длъжен, но искам да кажа - няма такова нещо, това е пълна лъжа. Може би има някои "доброжелатели" и мишлета, които искат да се осветлят около тази "новина", но ще ги разочаровам - не е истина, няма нищо вярно. Дори нарочно изчаках да мине време, за да се порадват за няма нищо", заяви в специална декларация бившият спортист на 2 февруари до БТА.

Той е минало за мен: Ивана изплю камъчето за раздялата с Джизъса
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Той е минало за мен: Ивана изплю камъчето за раздялата с Джизъса

Автор Ива Петрова

"На тези хора, които са написали това, нямам идея как им е хрумнало да ги напишат изобщо, да ги съчиняват. Един цървулчо с извинение е написал едно нещо и още 50 като него са го преписали и вече става грандиозна новина. Чудя се какво ги интересува хората аз с кой съм, къде съм, какво ям, какво ще правя? Абе хора, занимавайте се с вашите си работи, с вашия си живот, гледайте си във вашата градина. Престанете да се занимавате с хора, които нямат нищо общо с вас", казва още Георгиев.

View post on Instagram