Автор
Ева Григорова

Мегз: Животът ми беше кошмар

Миглена Каканашева – Мегз, която реши да напусне България и да дири късмета си в Дубай, направи искрено признание. 

Припомняме, че дизайнерката призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата по делото за катастрофа с ранена жена в Пловдив, преди няколко години. Наказанието ѝ беше 8 месеца условно и 3 години изпитателен срок, също така трябваше да плати разноските по делото и 7000 лева обезщетение на ранената жена. 

View post on Instagram
 

Откакто живее в Дубай, Меги претърпя огромна промяна. Започна да се интересува от духовно и личностно развитие, а по-късно започна да продава курсове на тази тематика. 

View post on Instagram
 

Вчера инфлуенсърката качи снимка и направи признание: „Преди точно 5 години по това време на годината - животът ми беше кошмар. Дори кошмар е мека дума, беше ад. Беше страшно. Никога няма да забравя как всеки ден спирах пред една малка църква в родния ми град Раковски, просто за да намалее страхът, болката и тъгата ми от това, че всичко в живота ми се рушеше. Спирах и се молех, просто, за да вземе Бог безсилието ми и да имам някаква малка сламка, за която да се хвана, за да продължа до утре. Безсилието и сълзите бяха ежедневието ми. Тогава аз вече нямах избор - трябваше да се обърна към себе си - просто защото друг път не виждах. Днес 5 години по-късно съм истински щастлива. Това е най-щастливият период в живота ми досега. Вярно е, животът ми даде много, много, наистина много. И някой ще каже, че бях късметлийка. И наистина съм. но съм твърдо убедена, че това да тръгна към себе си и да променя ада вътре в мен беше най-важното решение в живота ми. То промени всичко за мен. И до ден днешен го прави. Това, което преживях тогава ми донесе безценен дар - днес да знам пътя на промяната. И да мога да го споделям с всеки, който също търси посоката към себе си. 
Това е всичко.“

Гери-Никол показа балкона, заляха я със скандални коментари
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Гери-Никол показа балкона, заляха я със скандални коментари

Автор Ева Григорова