В днешния забързан свят кредитните карти са незаменим помощник в управлението на личните финанси. Независимо дали ти трябват средства за екзотична екскурзия, скъп подарък или пък ти се налага да се справиш с непредвидени месечни разходи, решението е на ръка разстояние в портфейла или телефона ти – твоите кредитни карти

1. Програми с награди 

Стандартна кредитна карта на банката, при която имаш възможност за безлихвен гратисен период до 45 дни, всъщност не е въобще стандартна – към нея получавате бонус отстъпка Money-back в размер на 1% от сумите на транзакциите ти, извършени на ПОС на търговец в страната и чужбина. 

2. Ползи при пътуване 

Кредитна карта DSK-Wizz Air е подходяща за всички пътешественици, като ти дава безплатно Групово клубно членство в Wizz Discount Club и ти позволява да участваш в специално създадена Бонус програма. Когато пазаруваш с картата, трупаш бонус точки, които обменяш, за да пътуваш с отстъпки от цената на самолетни билети и други услуги на www.wizzair.com. А ако заявиш кредитна карта DSK-Wizz Air между 5 и 29 февруари т.г., ще можеш да участваш и в томбола, която може да донесе на теб и любимия ти човек романтичен SPA уикенд. 

3. Без такси 

Кредитна карта Galaxy ти дава възможност чрез извършване на ежедневните ти покупки да спестиш годишната такса по картата. Само с 24 трансакции годишно получаваш удобен инструмент за разплащане без разход за обслужване. 



4. Функции за сигурност 

С усъвършенстваните функции за сигурност на твоята кредитна карта от банката, можеш да се насладиш на удобството на електронните транзакции, без да правиш компромис с онлайн защитата на средствата ти. Можеш да използваш кредитната си карта с увереност както в страната, така и в чужбина. 

5. Безлихвен период 

Кредитната карта на Банка ДСК ти предлага удобството да ползваш средства и едновременно с това да не дължиш лихви за покупки. Плащаш без допълнителни разходи, ако усвоената сума от картата бъде изплатена изцяло до края на гратисния период. Тази функция е особено полезна за разумно управление на краткосрочните разходи. 

6. Лесно управление 

Кредитните карти се интегрират и управляват лесно чрез модерните платформи за онлайн и мобилно банкиране на банката. Така имаш бърз достъп до информация за сметката ти, история на транзакциите, възможност да извършваш плащания и удобно да погасяваш. Управлението на твоята кредитна карта е безпроблемно изживяване, което ти позволява да контролираш финансите си само с няколко кликвания. 

Независимо дали пазаруваш неща от първа необходимост или искаш да се отдадеш на луксозно удоволствие, притежаването на кредитна карта ти осигурява незабавен достъп до средства, спокойствие и финансова гъвкавост. Научи повече на Кредитни карти за индивидуални клиенти - Банка ДСК (dskbank.bg).

(в материала има продуктово позициониране)