Автор
Ева Лъчезарова

Свети Валентин е тук: подаръци за нея, за него и за мен от dm

Няма да крием, че Свети Валентин е един от любимите ни празници. Чували сме, разбира се, мненията, че той не е български, но ние вярваме, че колкото повече поводи имаме да покажем любовта си, толкова по-завършени и цялостни се чувстваме в общуването с близките си хора. 

Обсъждайки в офиса предстоящия празник, единодушно стигнахме до идеята, че през 2024-та всяка от нас ще си направи и личен подарък за Свети Валентин, просто защото любовта към другите винаги започва от любовта към себе си. А ако чашата ти е наполовина празна, няма какво да дадеш на околните. Не е необходимо да бъде нещо скъпо, което да съсипе месечния семеен бюджет или нещо извънредно, важното е да сме осъзнати за това колко често отделяме време, за да се погрижим за себе си.

Винаги когато имаме желание да се поглезим и да зарадваме себе си или някой близък човек, първо поглеждаме към предложенията на dm, където винаги откриваме продукти, които са наслада за сетивата. По традиция съставихме кратък списък за пазаруване, в който има предложения както за половинките ни, така и за нас самите. 

Предизвикваме ви тази година да подходите по-нестандартно към празника на влюбените и да покажете обичта си към любимия си, към най-добрата си приятелка и не на последно място - към себе си.

Ето и кратък примерен списък за пазаруване, който можете да използвате за вдъхновение, когато подбирате своите подаръци за Свети Валентин:

Clean Silk Eau De Parfum

Впечатляващият аромат на дамската парфюмна вода от CARE Clean Silk e изключително ефирен, предоставяйки усещане за комфорт и елегантност при всяко използване. Съставките са стриктно подбрани, като е избегнато използването на сулфати, фталати, минерални масла, палмово масло, синтетични оцветители и UV блокери. Връхните нотки на аромата включват освежаващи масла от лимон, червени горски плодове и сочна круша, докато сърцето на парфюма разкрива сладостта на праскова, нежността на роза и топлотата на момина сълза. 

Базата е от преработено кедрово масло, кашмир и мускус, допълващи изтънчения ароматен профил. Флаконът на продукта е създаден от 25% рециклирано стъкло, а капачката е направена от 100% рециклирани материали.

Balea Олио пилинг natural beauty

Подарете си уникалното изживяване с веган пилинг масло за тяло Balea, обогатено с изключителни съставки като био бадемово масло и сол от Мъртво море. Създадено с 91% натурални съставки, пилинг маслото не само подхранва кожата, но и носи нежна ароматна релаксация. Формулата на продукта е без микропластмаси, като същевременно предлага изключително нежно действие върху кожата. 

Balea Подаръчен комплект I like you bearly much

Подаръчният комплект от Balea, наречен "I like you bearly much", ще потопи своя притежател в атмосферата на сладък аромат на ванилия и цветя. Този комплект е идеален подарък за вашите близки, съдържащ душ гел за тяло и крем за ръце, всяко от 100 мл. Душ гелът нежно почиства кожата, предоставяйки истинско удоволствие и релаксация под душа, докато кремът за ръце интензивно хидратира и подхранва изсушената кожа на ръцете. 

ebelin Камък за гуа ша масаж от планиски кристал

Камъкът за масаж гуа ша от ebelin не само ревитализира кожата, но и осигурява моменти на истинско удоволствие и спокойствие. Подходящ е за кожа, подложена на стрес и външни влияния, като предоставя нежен масаж, който облекчава напрежението и освежава кожата. В езотеричната традиция планинският кристал е символ на чистота и хармония. Камъкът може да се използва самостоятелно или в комбинация с други продукти за лице. Практичното калъфче за съхранение пък го прави идеален за пътуване. 

dmBio Био паста във формата на сърцa

Пастата от dmBio във форма на сърца е точно това, от което се нуждаете, за да приготвите вкусно ястие за вашия любим човек. Креативните ястия, които можете да приготвите с пастата, биха могли да се превърнат в чудесен ненатрапчив акцент във вашата празнична вечеря. Пастата е направена от грис от твърда пшеница от биологично земеделие, предоставяйки не само вкусово изживяване, но и сигурност, че сте избрали продукт, който е добър както за вас, така и за планетата.

dmBio Черен шоколад Sierra Leone с кокосови стърготини

Какъв би бил празникът на любовта без любимия на всички ни шоколад? Sierra Leone - био черен шоколад с карамелизирани кокосови стърготини е чудесен избор, който ще ви завладее със своя изтънчен вкус и текстура. Този изискан десерт предлага удоволствие за всички сетива, като в неговите съставки влизат какаови зърна с най-малко 72% съдържание на какао от сертифицирано биологично производство. Екзотичните карамелизирани кокосови стърготини придават на шоколада уникален аромат и разнообразие на вкусовете. 

STR8 Козметичен комплект Original

Козметичният комплект Original на марката STR8 е перфектен избор за подарък за Свети Валентин, тъй като съдържа всичко, от което един истински мъж се нуждае. 

Той включва: 

- Тоалетна вода STR8 Original. Съчетавайки връхни нотки на мандарина, водна мента и кедрови листа със средни нотки на канела и сандалово дърво, тази тоалетна вода е чудесно допълнение към елегантността и стилa на истинския мъж. 
- Дезодорант STR8 Original, който осигурява до 48 часа надеждна защита срещу изпотяване и неприятни миризми. Неговата формула предоставя дълготрайна свежест и комфорт дори в най-динамичните дни. 
- Луксозна раница с изчистен дизайн, която е удобна и лека за носене. Тя е идеална за всеки ден или пътуване.

dm и екипът на Woman.bg ви пожелават един наистина красив и зареждащ Свети Валентин!

(в материала има продуктово позициониране)