Автор
Ива Петрова

Семейни неволи: Защо Светлана Гущерова и сестрата на Християн не могат да се понасят

Невинаги в богатите семейства всичко е цветя и рози. Всъщност често пъти именно в такива фамилии хармонията между роднините може да бъде сериозно разклатена.

Подобна ситуация не остава чужда и за семейството на Християн Гущеров. Оказва се, че доведената сестра на милионерския наследник - Мартина, не може да се понася със съпругата му. 

View post on Instagram
 

Мартина е дъщеря на Диана Гущерова – втората съпруга на бизнесмена Добромир Гущеров. Бащата на Християн и Диана сключиха брак преди близо 10 години на обща церемония заедно с фолк певицата Мария и Християн. 

Докато бракът на гласовитото миньонче със сина на Добромир Гущеров не издържа дълго, 61-годишният Гущеров и Диана продължават да се радват на семейния си живот извън България. 

View post on Instagram
 

Дъщерята на Диана – Мартина, продължава да поддържа добри отношения с Мария. Не така обаче стоят нещата със сегашната изгора на Християн - Светлана Гущерова, издават от Intrigi.bg. 

Двете дори не били приятелки в социалните мрежи, а децата им, които на практика са братовчеди, изобщо не се познават, допълват от медията. Самата Мартина отказвала да присъства на общи семейни събития и по празниците Добромир Гущеров канел поотделно сина си и доведената си дъщеря. 

View post on Instagram
 
Гущерова с охрана на светско събитие за първи път след 7 години
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Гущерова с охрана на светско събитие за първи път след 7 години

Автор Ива Петрова

Според изданието Евтимова смятала Светлана за твърде простовата и трудно намирала общ език с нея. Плеймейтката пък не можела да понесе факта, че доведената сестра на съпруга ѝ е приятелка с бившата му, а също така подозирала, че Мартина споделяла на Мария пикантни подробности от семейния ѝ живот, до които можела да се добере.

Мартина е омъжена за футболиста на ЦСКА Димитър Евтимов. Двамата имат дъщеричка, кръстена на баба си Диана.

View post on Instagram