Автор
Антония Михайлова

Доброто здраве е по-хубаво от най-голямото богатство: Една бизнес дама за призванието да даряваш здраве

Тя е сред доайените и мисионерите на световноизвестна компания у нас със седалище в Швейцария, насочена към здравословния начин на живот. Посветила е живота си на това да доставя на хората здраве, качество, себеуважение и класа. За голямата страст и целите на една бизнес дама, за стойностните неща и иновациите в технологичния сектор, насочен към семейството и здравословния начин на живот, си говорим с водещ мениджър Мария Михайлова. 

Какво ви носи работата на главен мениджър в една глобална фирма, апелираща към по-дълъг, по-добър и по-продуктивен живот? 

Работата ми носи радост и удовлетворение, защото мисията на нашата компания е да се грижим за здравето на хората, предлагайки им най-качествените продукти за здраве – съдове за приготвяне на здравословна храна, уреди за пречистване на водата. Въздухът е много замърсен и ние се гордеем и с уредите за пречистване на въздуха в затворени помещения и навън. Перла в короната на технологичните чудеса на нашата марка е медицинския ни уред Биоптрон за всякаква възраст.

Водещ мениджър Мария Михайлова, Снимка: Личен архив
Водещ мениджър Мария Михайлова, Снимка: Личен архив

Какво прави продуктите на тази марка толкова специални и защо да ги изберем? 

От 32 години фирмата е в България и аз съм тук от самото начало. Интересът на клиентите е много голям през всичките тези години и всеки един от тях, закупил веднъж наш продукт, ни търси отново, за да се снабди със следващото революционно решение за здравословен живот. Марката се наложи на българския пазар заради качеството, което предлагаме. Това са продукти за семейството, но задоволяваме интереса и на много учреждения, корпорации и болници. Това ни и прави толкова специални. Продуктите ни са всепризнати по цял свят от най-големите специалисти в сферата на здравословния начин на живот именно заради тяхното високо качество.

Какво винаги има в чантата на една бизнес дама като Вас? 

В чантата ми винаги има от онези нещица, без които нито една жена не може – телефон, червило, огледалце, знаете. Но там винаги си нося моя мини уред за пречистване на въздух, който унищожава всички вируси и бактерии. Нося го и на врата, особено когато се движа сред по-оживена и пълна с много хора среда. 

Какво носи стимул в работата на една доказала се в годините, с високото си ниво на професионализъм и емпатия в работата си, дама като Вас? 

Стимулира ме желанието да разпространяваме мисията за здраве. Имаме и много последователи, което ме радва изключително. Желанието ми е да има колкото се може повече семейства, които да оценяват по достойнство революционните иновации и технологичните чудеса около нас, да живеят здравословно, пестеливо и мъдро.

На 10 февруари ще направите презентация за клиентите си под формата на кулинарно шоу, което ще премине под мотото „Здраве, вино и любов“. Какво ще видят гостите, които ще дойдат на събитието? 

Презентацията ни тази събота е посветена на Деня на любовта и, разбира се, на празника Св. Трифон Зарезан. Ще почерпим гостите с дъхаво вино, на което те ще имат възможността да се насладят от нашите специални комплекти чаши. Ще приготвим на живо здравословна и вкусна храна на два етажа. Ще презентираме новия ни уред за топла и студена храна, ще демонстрираме печене на баница в тиган върху котлон. Идеята ни е да доставим максимално на гостите си радост както за небцето, така и за душата. Който има желание да дойде, ще го очакваме на 10 февруари, от 11 ч., в София, в нашия офис 2 на ул. „Черковна“ 38, ет. 1. 

Вашето послание към читателките на Woman.bg? 

Винаги се стремете към най-доброто, което животът ви предлага! Имам си една любима мисъл: Доброто здраве е по-хубаво от най-голямото богатство!