Автор
Теодор Муховски

Люси Дяковска се завърна и разкри през какво е минала, за да спечели немския „Сървайвър“

Наскоро певицата и водеща Люси Дяковска спечели солидната награда от 100 000 евро в състезание, подобно на нашия "Сървайвър". Шоуто се казва "Аз съм звезда, измъкнете ме оттук" и най-популярното риалити в Германия. След като кацна на българска земя, певицата от No Angels не можеше да скрие вълнението си от преживяното. 

"Има смисъл да сме добри", каза разчувствено тя. 

View post on Instagram
 

Люси спечели оспорваната финална битка, като накрая се състезаваше с 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Дяковска се завърна в България, придружавана от екип на немската телевизия RTL, които вече правят документален филм за нея. 

Тя разкри, че откакто е станала първа, всички я поздравяват сякаш е спечелила олимпиада и е много щастлива, че е успяла да се пребори с всички предизвикателства във формата. 

"Храненето с животински остатъци, преживяването на редица физически изпитания е било сплотяващо за участниците", сподели още Люси. 

View post on Instagram
 

Победата на Люси дойде в специален за нея момент. Финалът на шоуто съвпадна с четвъртата годишнина от загубата на майка ѝ. 

"Цялото това нещо за мен имаше емоционална стойност, емоционален смисъл и морален. Много беше важно да представя и морала на моето семейство, такъв, какъвто аз го познавам. Тази победа ми показа, че има смисъл да сме добри, да сме прями, да сме смели!", разкри Дяковска, като не можеше да скрие чувствата си.

Люси Дяковска победи в немския "Сървайвър", взе много пари
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Люси Дяковска победи в немския "Сървайвър", взе много пари

Автор Ева Григорова