Автор
Ива Петрова

Бременна и гола: Николета Лозанова разбуни духовете с провокативна фотосесия

След продължителен период на отсъствие от социалните мрежи Николета Лозанова най-после дръпна завесата около себе си и настоящата си бременност. 

Красавицата отново провокира, като се показа в пълния си блясък и зарадва последователите си с изненадващи кадри. Навръх Св. Валентин тя публикува черно-бяла фотосесия, за която позира с бременното си коремче.

View post on Instagram
 

"Сърцето ми е толкова пълно", е написала бившата плеймейтка към фотосите, явно обяснявайки се в любов към половинката си - Ники Михайлов. 

Снимките веднага предизвикаха вълнение сред феновете на брюнетката, които побързаха да изразят възхищение към осанката ѝ.

"Бремена си много красива, поздравления Николета!", "Ставаш все по-хубава. Честит празник! Нека сърцето ти винаги прелива от щастие и любов!", "Най красивата форма на Жената!", "Няма по-красива жена от тази, която носи плода на любовта си", гласят част от възторжените коментари.

Това изненадващо включване в публичното пространствто от страна на Лозанова обаче предизвика и други въпроси сред аудиторията като например дали пък вече Николета не е родила втората си рожба.

View post on Instagram
 

Ни Ло никога не е крила желанието си за второ дете след дъщеря си Никол от вече бившия си съпруг Валери Божинов, която се роди преди 11 години.

Благата вест, че е бременна, Лозанова съобщи в началото на ноември миналата година. Веднага след това плъзна мълвата, че бебето било заченато инвитро в реномирана клиника в Турция.

Николета Лозанова призна за много тежки моменти през 2023, но е сбъдна най-голямата си мечта
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Николета Лозанова призна за много тежки моменти през 2023, но е сбъдна най-голямата си мечта

Автор Ева Григорова

Според информация от медиите бебето на Николета Лозанова и вратаря на Левски се очаква да се появи на бял свят през пролетта.