Автор
Кристина Кирова

Когато хвърчиш уверено по много лош път: Емрах Стораро се фука с 220 км/ч (видео)

Емрах Стораро определено е избрал да се забавлява по възможно най-опасния и неразумен начин - като хвърчи по пътищата с бясна скорост и разбира се, с тузарска кола. Известно е, че семейство Стораро са фенове на бързите спортни коли, но докато за баща му Тони и по-големия му брат Фики не се споменава никъде да хвърчат с 200 км/ч, то за Емрах това е единственото, което се говори. Нещо повече - той сам документира как километражът му показва скандалната скорост и го споделя в социалните мрежи. И от това не следва нищо. Никога няма да се оправим. 

Каква радост му доставя скорост, която го лишава от възможността за адекватна реакция, при евентуална конфликтна ситуация на пътя, не знаем. Но е факт, че Емрах си гази закона, в което едва ли някой намира нещо готино. А междувременно ще го гледаме и по телевизията в "Денсинг Старс". 

View post on Instagram
 

Това далеч не е първият път, в който Емрах препуска бясно с крайно неразумна скорост. Той многократно се е "хвалил" в социалките с "постиженията си" на пътя. И изглежда, че е тръгнал в лоша посока.