Автор
Кристина Кирова

Дара Екимова, откровена до болка: Той познава моите рани много добре

Дара Екимова бе гост в студиото на Нова тв тази сутрин и открехна завесата на личния си живот и смело сподели пред Мон Дьо за всичките си страхове, демони и това, което я прави истински щастлива. Макар и само на 21, тя показа, че е изключително зряла и е преживяла много житейски ситуации, които са я подтикнали да порасне бързо и да бъде артист, който пее за истините си. 

View post on Instagram
 

Екимова сподели, че след влизането ѝ в "Като две капки вода" е преживяла изключително стресиращ период, отключил хранителното ѝ разстройство. Влагала е цялата си душа и енергия, за да се представя на ниво всеки понеделник в шоуто, а един от най-големите ѝ страхове е бил как изглежда пред камерата, тъй като е получавала критики от хейтъри за това. Тя споделя, че за нея всеки залък храна е бил парченце вина. 

"Демоните ти обичат самотата", казва Дара и признава, че в този период не е имала желание за живот. А хитът ѝ "Дишам" не е написан за любов, а след самоубийство на съсед, който е скочил от 20-тия етаж на блока, в който живее. Екимова е откровена, че много пъти се е отричала от себе си. 

View post on Instagram
 

Песента, която ѝ е помогнала да преоткрие себе си и да повярва повече във възможностите си била "Недей да ме будиш". 

След като сподели няколко думи за травмиращата смърт на баща си с изказването "Той обичаше високите скорости и си отиде, заради любовта си към тях", тя разкри възхищението към майка си, Ива Екимова, която определи като изключително силен и добър човек. 

View post on Instagram
 

Дара разкри, че има човек до себе си, с когото е била сгодена, но поради публичния натиск, след като новината за годежа се е разпространила, тя е оставила пръстена и му е казала, че го обича, но все още не е готова за това. Той е проявил голямо разбиране към нея и двамата са заедно до ден днешен, а когато говори за него, се забелязва пламък в очите ѝ. 

"Той познава раните ми, много добре. Знае, че той не е проблемът. Обичам го, благодарение на много други неща и му благодаря".