Автор
Ива Петрова

Емануела взимала антидепресанти

Попфолк звездата Емануела още утре се впуска в ново приключение. Новото шоу по БиТиВи Dancing Stars започва на 20-ти февруари, а участие в него ще вземе певицата. Тя е от малкото фолкпевици, които се държат естествено. Емануела говори открито това, което мисли, без да се интересува дали ще засегне някой, тя е фурия, по участия винаги е във вихъра на купона, а чупките в кръста не са ѝ чужди. 

View post on Instagram
 

От „Телеграф“ споделят няколко факта за нея, които едва ли знаете. 
- Рожденото ѝ име е Емилия, но решава да го смени още в началото на кариерата си, след турне в САЩ. Сега всички я знаят като Емануела. 
- Самата тя споделя, че родителите ѝ са били против да се занимава с музика и са искали да се занимава с медицина. Затова след като се явила на първия си конкурс, майка ѝ и баба ѝ спират да ѝ говорят за четири години. 
- Още от началото на кариерата си Еми е желан изпълнител и натовареният ѝ график води до състояния, в които ѝ се налага да взима антидепресанти. 
- Певицата има двама сина – Христо и Димитър. Като първородния си син Христо, ражда преди да е навършила 18 години и ѝ се налага да прекъсне училище. 
- Всички си имаме нашите странности и ритуали, така е и тя – мие колата си след всяко участие, явно това я успокоява. 
- По време на пандемията певицата се записва да учи екология.

View post on Instagram
 

Емануела винаги е усмихната и определено е много дива. С нетърпение очакваме да я видим в предаването Dancing Stars, а вие?

View post on Instagram
 
Няма да я познаете: Емануела се щракна без грим на процедури (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Няма да я познаете: Емануела се щракна без грим на процедури (снимка)

Автор Ева Григорова