Автор
Пепа Попова - Пепита

5 стайлинг идеи от шоуто на Fendi и новите неустоими неща, които трябва да имате (включително Chupa Chups дръжка)

Модната седмица в Милано е в разгара си и дизайнерите вече започнаха да ни представят новите си идеи за следващия студен сезон.

За есен-зима 2024/25 Ким Джоунс внася небрежна елегантност на модния подиум - елегантност, която тръгва от Рим и попива влияния от целия свят.

 
Разглеждах архивите на Fendi от 1984 г. Скиците ми напомниха за Лондон от този период: Blitz Kids, New Romantics, офис облекло, аристократичният стил, японският стил“, казва Ким Джоунс, артистичен директор на Couture линията и дамското облекло на марката. „Това беше историческият момент, в който субкултурите и британският стил станаха глобални, поглъщайки влияния от цял ​​свят. Стил, който винаги оставаше свободен и непринуден, без да се интересува какво мислят другите. Нещо, което има много общо с начина на обличане в Рим и следователно със стила на Fendi.

Характеристика, която в тази колекция изпъква силно преди всичко от комбинациите, които често са нетрадиционни, но които със сигурност ще определят тенденциите през следващия студен сезон.

 

Ето 5 уникални стайлинг идеи от шоуто на Fendi и новите неустоими неща, които трябва да имате (включително Chupa Chups дръжка).

 
#1 Носете дрехи по „нетрадиционен“ начин

Новото не е в самата дреха, а по-скоро в начина, по който да я носите. Това, което е модерно е стайлингът. Fendi ни покзават как да носим класически пуловер с V-образно деколте и боди по нов начин.

 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

#2 Контрастен чорапогащник
Правилото е да създавате контраст с помощта на ярък чорапогащник. Максимален ефект се постига, ако контрастът продължи и с обувките, които също следва да бъдат в силни тонове.

View post on Instagram
 


#3 Само с един ръкав

Новият стайлинг предполага завършване на дрехите само с един ръкав, по възможност в контрастен тон с тоалета. Асиметриите печелят.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

#4 Непрозрачно + прозрачно

Перфектният външен вид? Съчетайте базови, непрозрачни топове с ефирни и прозрачни поли и панталони.

 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

 #5 Новото, което трябва да имате, за да завършите външния вид: Chupa Chups дръжка
Микро аксесоар, който се появява на емблематичните чанти на модната къща като талисман. С Chupa Chups можете да изживеете модата по забавен и лек начин. Готови ли сте за тази нова мания?

View post on Instagram