Автор
Веселина Петрова

Ще ви е много трудно с тях: Ето от коя зодия са мъжете с най-тежък характер

Има мъже, с които се разбираш почти от първия път. Има и такива, с които е трудно, ама много трудно.

Скорпион

Мъжете Скорпиони са известни с интензивния си начин на живот и страстта. Те са много емоционални, но рядко показват чувствата си открито. Интуитивни, проницателни, но могат да бъдат и доста ревниви и отмъстителни. Затова бъдете внимателни.

Козирог

Мъжете Козирози са много амбициозни и дисциплинирани. Те са практични в живота, реалисти. Често обаче изглеждат студени и дистанцирани. Това обаче е само на пръв поглед. Козирозите са лоялни и надеждни партньори.

Водолей

Мъжете Водолеи са много свободолюбиви. Те обичат да използват интелекта си, отворени са към нови възможности и идеи. Но също така изглеждат непредсказуеми, упорити и дори егоцентрични на моменти.

Риби

Мъжът Риба е твърде чувствителен, често изпада в специални настроения, дори можете да го видите да плаче. Интуитивен, артистичен, но и нерешителен, лесно раним. Ако сте с Риба, трябва да оказвате постоянна емоционална подкрепа.

Телец

Мъжете Телци са практични, лоялни и надеждни партньори. Търсят стабилност. Търпеливи, упорити, но и големи инати на моменти. Държат на материалните блага.